Kryst 2019 Kimswerd | Ljocht

No comments
20/12/2019 20:00 - 22:15 Laurentiuskerk - Greate Pierwei 11, 8821 LV, KIMSWERD

Kryst is het lichtfeest. Tetsje en haar muzikale vrienden laten in prachtige, oude Friese kerkjes horen wat licht voor de wereld betekent. Met oude en nieuwe muziek, christmas carols, folksongs, inspirerende verhalen en kaarslicht, allemaal in het teken van:

Ljocht

Met Kerst worden wereldwijd lichtjes aangestoken als teken van hoop en vrede. Tetsje wil daar met de kerstconcerten voor War Child graag aan bijdragen. Een deel van de kaartverkoop en de opbrengst van de collecte gaan naar War Child. War Child helpt kinderen in oorlogssituaties om hun ervaringen te verwerken en te bouwen aan hun toekomst.

Ana Prazeres (klarinet), Wytske Holtrop (cello), Frans Douwe Slot (piano), verteller Frank Belt en Tetsje van der Kooi (sopraan).

 

Tickets voor dit concert worden afgehandeld door de Stichting Laurentiuskerk Kimswerd. Om te reserveren kunt u Annewiep Bloem een mailtje sturen via info@annewiep.frl met de volgende info: uw naam, aantal kaarten vol tarief, kinderen en eventuele studenten-tickets. Tickets voor het concert in Kimswerd dienen bij de ingang van de kerk te worden betaald.

No Comments