Programma-aanbod

Tetsje en haar muzikale vrienden boeken?

Programma's voor kerst, voorjaar, passietijd, simmertiid, herfst, rouw en trouw

Kryst is het feest van verhalen en muziek, van hoop en licht.
Geniet van een kerstconcert met stralende kerstaankondigingen, wiegeliedjes, engelenstemmen en schitterend licht.

Nei eltse nacht folget in nije dei. Vier de seizoenen van het leven met muziek en liederen van Carole King, George Gershwin en W.A. Mozart. Tijd voor hoop: een nieuw begin.

Passy is een programma dat je ziel raakt. Muziek die uitdrukking geeft aan verdriet en verlatenheid, maar zeker ook aan verlangen, liefde en schoonheid. Misschien wel de mooiste muziek ooit geschreven.

De langste dag van het jaar vier je met muziek. Midsimmertiid.
Een licht en stralend programma in Jorwert en Warns om het leven en de liefde te vieren.

Zomertijd! De lichtste tijd van het jaar en zoveel te vieren en te genieten. Een verrassend muzikaal programma vol passie en humor. Voor een heerlijke zomerdag of avond.

Treuren, wenen, verleiden, verrukken. De zee vanuit het perspectief van machtige, verleidelijke en treurende vrouwen. Een sprankelend geheel van verhalen en liederen over vrouwen en de zee.

Muziek voor vreugde en verdriet. Voor rouw en voor trouw. Lachen met een traan en rouwen met een lach. Een muziekprogramma afgestemd op een bijzondere dag.

Op de vleugels van liederen draag ik je weg… Een recital met betoverende, weemoedige en hartveroverende liederen die je meenemen naar de plek van je dromen.

‘Lied de Klok’ gaat over hoop in een verwarrende tijd. Op het programma staan oude muziek, christmas carols en folksongs. Daar tussendoor klinken verrassende kerstverhalen, omlijst met muziek.

Jochem Stoer: 0630065551

info@tetsjevanderkooi.nl

Algemene Voorwaarden

CONCERTEN

SAMENWERKING

Fotografie:  Joan van Burg

Avondkleding: Hans Noordstrand

Tekst: Corien Lambregtse

Organisatie: Jochem Stoer