Concerten & Programma's

De langste dag van het jaar vieren we met muziek, zang en verhalen. Midsimmertiid. Een stralend programma in Jorwert en Warns om het leven en de liefde te vieren.

Nei eltse nacht folget in nije dei. Vier de seizoenen van het leven met muziek, verhalen en liederen van Carole King, George Gershwin en W.A. Mozart. Tijd voor hoop: een nieuw begin.

Een verwarrende tijd vraagt om hoop, liefde en licht. Tetsje en haar muzikale vrienden gaan deze Kerst op toer met Christmas Carols, folksongs en inspirerende verhalen, onder het thema Lied de klok!

Kryst 2020 is een andere Kerst dan andere jaren, maar het blijft het feest van verhalen en muziek, van licht en hoop.

Passy is een programma dat je ziel raakt. Muziek die uitdrukking geeft aan verdriet en verlatenheid, maar zeker ook aan verlangen, liefde en schoonheid. Misschien wel de mooiste muziek ooit geschreven.

Nu eens geen lofzangen over zeehelden en stoere vissers, maar over machtige, verleidelijke en treurende vrouwen. Een sprankelend geheel van verhalen en liederen over vrouwen en de zee.

Zomertijd! De lichtste tijd van het jaar en zoveel te vieren en te genieten. Een verrassend muzikaal programma vol passie en humor. Voor een heerlijke zomerdag of avond.

Muziek voor vreugde en verdriet. Voor rouw en voor trouw. Lachen met een traan en rouwen met een lach. Een muziekprogramma afgestemd op een bijzondere dag.

Op de vleugels van liederen draag ik je weg… Een recital met betoverende, weemoedige en hartveroverende liederen die je meenemen naar de plek van je dromen.

Jochem Stoer: 0630065551

info@tetsjevanderkooi.nl

Algemene Voorwaarden

SAMENWERKING

Fotografie:  Joan van Burg

Avondkleding: Hans Noordstrand

Tekst: Corien Lambregtse

Organisatie: Jochem Stoer